Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Jumaat, Julai 10, 2009

AKiDS

KETAHUI CARA ANAK ANDA BOLEH BELAJAR DAN BERMAIN SERENTAK!Selama ini ramai ibu bapa yang risau mengenai penguasaan pembelajaran anak-anak yang baru sahaja melangkah dari alam Pra Sekolah ke alam Sekolah. Biasalah! anak-anak yang berumur 7 hingga 8 tahun ini cenderung untuk bermain dan kurang tumpuan belajar. Ibu bapa pasti inginkan suatu kaedah yang membolehkan anak-anak menaruh minat kepada pembelajaran di sekolah. untuk mengetahui mengapa anak-anak kurang memberi penumpuan...
Anak-anak yang berumur dalam lingkungan 7 hingga 8 tahun ini sebenarnya sukakan bentuk pembelajaran yang kreatif dan menghiburkan. Terutamanya jika pembelajaran tersebut digabungkan dengan aktiviti berbentuk permainan. Bentuk pembelajaran sebegini bakal menjadikan anak-anak lebih kreatif dan kritis.
AKiDS ialah JAWAPANNYA!!!
0 ulasan: