Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Khamis, September 17, 2009

TAWAU TO KUALA LUMPUR

Alhamdulillah..BOEING 737 MH 2661 Tawau Ke Kuala Lumpur selamat landing di KLIA pada jam 245 petang.Ini bermakna MASHARK'S FAMILY pun selamat sampai ke Kuala Lumpur tanpa ada sebarang masalah..cuaca pun baik je..sebaik menyanbut ketibaan kami...ewahhh...

Flight seterusnya jam 755ptg KUALA LUMPUR ke ALOR SETAR...ada 3-4 jam lagi nih...sempat sgt ler nak surf internet n layan facebook(Mama je yg rajin online di facebook ni..) n singgah blog...better update skrg lah pics yg baru di snap tdi..kannyer aper,kot2 nti xsempat nak update ble dh spai umh..maklumlah byk xtvt n prog yg tlh disusun n di rancangkn...

Naper xleh add imej nie..ahhh prob2...

1 ulasan:

Putra Al-Maliki berkata...

salam aidilfitri. maaf zahir 7 batin... =)